top of page

AVÍS  LEGAL

En compliment dels Articles 5 i 6 establerts en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i el Reglament 1720/2007 de 21 de desembre, l'informem que, a l'introduir les seves dades personals en aquesta pàgina web quedaran incorporats en un fitxer propietat de Pastisseria Muntada  amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats.

Les dades obtingudes són les pertinents per a la finalitat per la qual s'han recaptat i compleixen amb la normativa vigent de protecció de dades garantint les mesures de seguretat i confidencialitat en el tractament de les mateixes. Aquestes dades podran ser utilitzades per enviar informació dels nostres productes i serveis.

L'informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades davant:

Responsable de l'Fitxer:

Joan Muntada Garriga

Passeig,27

08211 Castellar del Vallès  Barcelona

CIF: 33909302B

info@pastisseriamuntada.cat

 

A més, en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic, l'informa que:

és una pàgina web que té com a objectiu establir un canal d'informació, comunicació i serveis entre Pastisseria Muntada i els seus clients, i empleats a través d'Internet.

bottom of page